Nőnapra ajándék ötletekMagyarország nyitólapja
NyitólapAjándék ötletekTermékekOnline fotókidolgozásÁrlistaKosárNőnapi hírek, ötletekKapcsolat

A botox kezelés eredménye illetve kockázatai

Címkék - botox, eredmény, lányok, nők, ötletek, szépségápolás, tippek
 - A botox kezelés eredménye illetve kockázatai
A botox kezelés : Amennyiben alkalmas vagy a botox injekcióra, és Te is szeretnéd, a részletes konzultációt követően a plasztikai sebész akár azonnal elvégzi a botox kezelést.

A botox kezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, ritkán szükséges Lidocain injekció, az esetek többségében azonban elegendő érzéstelenítő krém használata a bőrfelületen.

A plasztikai sebész a fertőtlenített arcbőr alá vékony tűvel bejuttatja a botoxot. A botox kezelés mindössze 10 percig tartó, minimális fájdalommal járó nem műtéti beavatkozás, mely után azonnal folytathatod a mindennapi aktivitásodat.

A botox kockázatai

A botox kezelés során kevés esetben fordul elő komplikáció, szövődmény. Bár fontos tudni, hogy mint minden beavatkozás, a botox kezelés is kockázattal jár, attól függetlenül, hogy évente több ezren esnek át problémamentesen botox kezelésen és elégedettek az eredménnyel.

Azután, hogy plasztikai sebészeddel mindent átbeszéltetek, ismerteti Veled az esetleges kockázatokat, komplikációkat, és a botox kezelés utáni teendőket is. Ilyen kockázati tényező lehet helyi duzzanat, bevérzés, zsibbadt érzés, hányinger, fejfájás, a felső szemhéj, alsó szemhéj vagy az ajkak ptosisának (lógás, megereszkedés) kialakulása, ritka esetben aszimmetria.

A botox injekció eredménye

A botox injekció után előfordulhat minimális bőrpír, érzékenység, véraláfutás, azonban ezek a tünetek rövid időn belül eltűnnek. A botox kezelést követő 1-3. napon már lehet látni a kezelés korai eredményét.

A végleges eredmény eléréséhez azonban kb. 10 napra van szükség. A kezelt területen javasolt az izmok mozgatása, mely elősegíti a kedvezőbb eredményt.

A botox kezelés után nem ajánlott a napozás, a szaunázás, illetve minden olyan tevékenység, ami a kezelt terület melegedésével jár, mert gyengíti annak hatását.

A botox injekció hatása 4-6 hónapig tart, és rendszeresen ismételhető. Ha nem szeretnéd megismételni a kezelést az arc ráncai ugyanolyanok lesznek a kezelés hatásának megszűnésével, mint a botox kezelés előtt. Orvosi tapasztalatok alapján, az ismételt botox kezelések hatása még hosszabb ideig tart, mint tartott az első kezelés alkalmával, így a kívánt eredmény fenntartásához a jövőben egyre ritkábban lesz szükséged a botox kezelésre.
Forrás: Botox kezelés, kockázat és eredmények
Szólj hozzá a cikkhez - 0 hozzászólás - 2013-04-29 15:10:00
Ajánlott oldalak
Keresés   -   Válassz témakört a legördülő menü vagy az ikonok segítségével
Keresés
Hírek, érdekességek Nőnapra ajándékok  receptek Nőnapra tippek, ötletek Nőnapi sms-ek  versek, énekek, dalszövegek
Szólj hozzá
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni. Ha még nem regisztráltál, most könnyen és gyorsan megteheted.
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás - legyél Te az első
SimultanOnline